Nationale oester partij logo

Nozizwe Dube, Vlaamse Jeugdraad spreekt op de Oesterpartij 2015

Wie is Nozizwe? Ze stelt zich voor.

Ik ben Nozizwe Dube, 19-jarige student en voorzitster van de Vlaamse Jeugdraad. De Vlaamse Jeugdraad is de officiële adviesraad van de Vlaamse Regering over al wat kinderen, jongeren en hun organisaties aanbelangt. Ik ben in Zimbabwe geboren en op mijn veertiende ben ik naar België verhuisd.

Ik geloof in de kracht van elk individu, zeker in de kracht van kinderen en jongeren. Daarom gooi ik me in de strijd om hun stemmen de wereld in te sturen. Met de nodige portie lef en durf.

In mijn voordracht ga ik het hebben over cultuurverschillen tussen de Vlaamse en Nederlandse jeugd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *